Termeni si conditii

Termeni si conditii

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Folosirea (vizualizarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.bratari-shamballa.ro (text, logo-uri, elemente grafice, baze de date) intra sub incidenta legilor in vigoare pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul bratari-shamballa.ro, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite de bratari-shamballa.ro, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti.
bratari-shamballa.ro nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, in cazul unei solicitari justificate a acestora.

Declinarea responsabilitatii

bratari-shamballa.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca bratari-shamballa.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe website cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.
bratari-shamballa.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv bratari-shamballa.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a importatorului/distribuitorului. Clientul va fi notificat in acest sens si isi va primi inapoi banii incasati de bratari-shamballa.ro pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.
Valoarea maxima a obligatiilor bratari-shamballa.ro, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de bratari-shamballa.ro de la clientul respectiv.
Dupa expedierea produselor, bratari-shamballa.ro nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.


Solutionarea litigiilor

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului

www.bratari-shamballa.ro , utilizatorul este de acord ca legile romane sa guverneze "Termeni si conditii de utilizare" si orice disputa de orice fel care nu poate fi solutionata pe cale amiabila, va fi solutionata in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
In cazul in care politica noastra de confidentialitate se modifica, schimbarile va vor fi anuntate fie prin comunicare directa. Puteti alege sa fiti indepartat de pe lista noastra de destinatari de e-mailuri, contactandu-ne la vanzari@bratari-shamballa.ro

Informatii generale

Prin website intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.bratari-shamballa.ro
Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON. Preturile includ TVA (24%).
Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Plata produselor: Vezi cum platesc

Livrare produse: Vezi cum primesc

Garantia produselor Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 10 zile de la livrarea produsului,sau in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau – daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel produs. Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine in sarcina importatorului/distribuitorului

Nu oferim garantie in urma deteriorarii fizice (rupere snur etc).

Returnarea banilor

Persoanele care doresc restituirea banilor, acestia se restituie in termen de 30 de zile, mai putin costurile de transport, comisioane bancare, etc.

Promotii si concursuri

bratari-shamballa.ro isi stabileste singur regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul acestui website. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulamentul promotiei in care se inscrie. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre bratari-shamballa.ro in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.


Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului bratari-shamballa.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.bratari-shamballa.ro , va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.bratari-shamballa.ro  si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva persoanelor care au incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.Forta majora invocata si probate de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - pe intreaga durata a fortei majore.

Colete neridicate si returnate

Clientul, nu este exonerat de obligatia de plata a facturii in cazul in care, produsele trimise si neridicate in termen de 5 zile de la bratari-shamballa.ro  . Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur, vor fi evidentiate si adaugate la factura comenzii returnate. In acest caz bratari-shamballa.ro isi rezerva dreptul de a cere plata integrala a facturii cat si a cheltuielilor de curier tur - retur.

Daune la transport
Daca din nefericire, produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la vanzari@bratari-shamballa.ro

bratari-shamballa.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.Aceste modificari vor fi postate pe site.